Стил на неделата: Добро искомбинираните бои се најубави

Добро искомбинирани бои се секогаш правило број еден за добар стајлинг. Тоа ни го докажува и нашиот избор за стил на неделата. Тиркизно, сино и бело- едноставно и совршено!