Марко „Дај побрзај“ стана татко: Се родија Вања и Веда

Водителот Марко Новески и нeговата сопруга Цена станаа родители.

Парот доби близначиња, Вања и Веда.

„Добредојдовте Вања и Веда и фала ти Цена што ми го оствари најголемиот сон. Те сакам“, напиша Марко.