(ГАЛЕРИЈА) ДНЕВНА ДОЗА ЉУБОВ

Галеријата со наслов „Специјалната врска меѓу негувателот и жирафата“ на македонскиот фотограф Горан Анастасовски која стана вирален хит и ја пренесоа и неколку светски медиуми денеска доби продолжение. Денешната утринска фотосесија на Анастасовски со негувателот Ристе Трајковски ја имате во продолжение.

Извор: Зоолошка градина Скопје

Фото: Горан Анастасовски