(ФОТО) Дуда после мозочниот удар излезе како борец: Тони Цетински емотивно за сопругата

Музичарот Тони Цетински вели дека неговата сопруга Дубравка Дуда Цетински се чувствува добро по мозочниот удар кој го доживеа во средината на јуни. 

- Најважни ни е нејзиното здравје. Таа моментално заздравува, па уште не смее да излегува на пресилно светло и да биде изложена на бучава. Затоа не е ни овде со мене- раскажа пејачот за хрватско „Story“ пред неговиот концерт по повод отворањетро на ATP турнирот „Plava Laguna Croatia Open Umag“, на кој Дубраква не присуствуваше, иако планираа заедничка турнеја.

- После сето тоа излезе како борец, неповредена- додава пејачот.

Дуда и Тони решија да бидат отворени за хоспитализацијата и да раскажат што точно се случило, за да им го дадат потребниот мир за таа да заздрави.

Дуда во последните шест години тренирача скоро секој ден и водела здрав начин на живот. Според Тони, тоа е заслужно за доброто и брзо заздравување.

- Можда помогна и фактот што ние двајца како пензионери одиме на спиење во девет часот навечер. Не би го нарекол тоа некој строг начин на живот, но едноставно таков ритам ни одговара- раскажа низ смеа Цетински.