(ФОТО) ВРЕМЕ Е ЗА ВИСТИНСКА ЗИМА: Попова Шапка под снежна покривка

Уште еден месец календарски не дели од официјалното доаѓање на зимата, но снегот кој ги забелеа планините ја донесе порано. Минусните температури и врнежи од вчера почнаа да го навестуваат студениот бран кој доаѓа во Македонија.

Погледнете ја галеријата на ФАКТОР.МК