Часовник на неделата: TISSOT PR 100 - одраз на моќ и префинетост

За силен впечаток и стил кој зраќи со прецизност и елеганција

TISSOT PR 100 е часовник во златна боја што го рефлектира најдоброто од вас. Часовникот е одраз на жени кои се сигурни во себе, кои сакаат да покажат доминација, моќ и префинетост.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или онлајн на нивната веб-страна.

* ПР - објава