„Жена која ми служи само за се*с, ќе ми служи само за тоа. Никогаш нема да ја изведам на кафе или ручек“: Брутални признанија на мажите

Мажите се похотливи суштества, особено кога станува збор за сексот. Иако тоа е познато, тие сепак нагласуваат дека сексот со жена што ја сакаат е значително различен од сексот со жена за која немаат чувства.

За да ја докажат таа теза, неколку мажи си ја отворија душата и искрено признаа каков секс имаат со жената што ја сакаат, а каков секс имаат со жена за која немаат чувства.

Во продолжение прочитајте 7 брутални признанија на мажи:

„Жена која ми служи само за секс, ќе ми служи само за тоа. Никогаш нема да ја изведам на кафе или ручек. Таа едноставно не се вклопува во ништо освен во мојот кревет“.

„Со жена со која имам само секс без чувства, воопшто не ми е грижа што мисли, ниту пак ми е грижа дали ќе се гледаме редовно или не“.

„Во кревет сум многу понежен со жената што ја сакам. Количеството на емоции кон неа не ми дозволува да живеам, таа го вади најдоброто од мене“.

„Сексот со жена што не ми се допаѓа е многу поинтересен, многу повеќе експериментирам... Ако ми се допаѓа, ќе ја одржувам таа врска долго време, но тогаш повеќе нема да биде жена само за секс“.

„Многу зборувам со жената што ја сакам. Со таа со која имам само секс, не градам никаква врска, немаме ништо заедничко, а не ме интересира да го подигнам односот со неа на повисоко ниво кога сум сосема задоволен од повремен секс со неа“.

„Интересот за жената што ја сакам не престанува, додека онаа со која имам секс обично трае многу кратко. Обично таа врска трае ноќ или две“.

„Ако имам секс со една жена долго време и ако ме импресионира таа што ја имам до мене, тогаш знам дека не се работи само за секс. Жената не се смета за секс ако средбата трае подолго од три пати“.


foto: freepik