ВАЊА ЗА ПРОЕКТ НА УЧИЛИШТЕ, МУ НАПИШАЛА ПИСМО ЗА БЛАГОДАРНОСТ НА ТАТКО И: Наставничката пред неколку дена напишала статус за девојчето

На социјалните мрежи се споделува статус кој наводно, пред неколку дена го споделила наставничката на убиената Вања Ѓорчевска,  а во кое таа тврди дека за Денот на благодарноста, учениците имале задача да пишуваат за личноста на која најмногу и' се благодарни. Вања напишала писмо за својот татко....

Повеќе прочитајте на Фактор.