Свекрвата на Сандра тајно го однела внукот на ДНК анализа: Се сомневала дека го изневерува нејзиниот син, а шокантните резултати откриле сѐ …


Кога почнале да излегуваат, родителите на Марк не биле воодушевени од неговиот избор. Изгледа им пречело дека Сандра работи како келнерка...

Сандра на прв поглед изгледаше како секоја друга девојка во градот. Работела како келнерка, а нејзината насмевка била доволна да ги стопи срцата на многу мажи. Но, за Марко таа значела нешто повеќе.

Марко и Сандра се запознале во истиот ресторан каде што работела. Тоа беше обичен ден, но кога ја виде за прв пат, нешто на неа го привлече. Кога почнале да излегуваат, родителите на Марко не биле воодушевени. Изгледа им пречеше дека Сандра работи како келнерка, беа полни со предрасуди за жените кои ја работат таа работа.

Меѓутоа, Марко ги игнорирал нивните сомнежи и брзо станале неразделни. После неколку години врска, тие решија да ја официјализираат својата љубов. Се венчаа, иако родителите на Марк не го дадоа својот благослов.

Не поминале ни две години од свадбата кога дознале дека ќе станат родители. Сандра беше пресреќна, но радоста не беше целосна. Нејзината бременост дополнително ги затегна односите меѓу неа и родителите на Марко. Сепак, тие се надевала дека работите ќе се подобрат откако ќе се роди бебето.

Кога бебето конечно пристигнало, родителите на Марко станале чести посетители. Но, еден ден Марко ја слушнал мајка му како разговара за ДНК тестот. Тој беше шокиран. Не можел да верува во тоа што го слуша.

Бесен и збунет се соочил со мајка си. Дознал дека бабата тајно ја доставила ДНК анализата на бебето бидејќи се сомневале дека тој е таткото. Беше запрепастен, но и повреден. Решил веднаш да се исели од куќата.

По две недели решил да и каже на Сандра што се случило. Нејзиното срце беше скршено. Знаеше колку напорно се трудеше да се зближи со родителите на Марко. Но, сега таа сфати дека тоа никогаш нема да биде возможно.

Марко беше подготвен да ги прекине сите врски со родителите. Се обидоа да ги поправат работите, но навредите продолжиле да доаѓаат. На крајот сфатија дека е најдобро да продолжат понатаму без нив.

Иако ситуацијата беше тешка, Сандра и Марко се потпираа еден на друг. Тие сфатија дека нивното семејство е она што навистина го прави нивниот дом.

Фото:Фрипик