СЕ ОГЛАСИ АДВОКАТОТ ЈАНАКИ: Користољубие при првичното киднапирање подразбира да се бараат пари од семејството, пријатели...

Адвокатот Јанаки Митровски на својот фејсбук профил излезе со свое видување за досегашните информации за случајот.

„Користољубие при првичното киднапирање подразбира да се бараат пари од семејството, пријатели итн. Девојчето е киднапирано во 07.30 убиено во 10.00

Пари не се ни барани?! Очекувам многу поасално соопштение од колегите и колешки од ОЈО Скопје рано изутрина!“ се вели во неговиот статус на фејсбук.Извор: faktor.mk