Поголемиот син на Симона Поповска, наполни 3 години: Роденденска забава инспирирана од анимираниот филм „Карс“

Поголемиот син на пејачката Симона Поповска, наполни 3 години.

Роденденската забава за третиот роденден на Никола била инспирирана од анимираниот филм „Коли“. Целата декорација изобилува со детали од цртаниот филм, балоните, како и банерот во позадина со слика од цртаниот.

Роднденската торта големо изненадување и за сите присутни дечиња на роденденот, со сите детали и автомобили од цртаниот филм, а најгоре и свеќичка со бројот 3.

Симона Поповска минатиот месец го прослави нејзиниот роденден во друштво на нејзите два сина Никола и Стефан.

Фото: Инстаграм