„Останувам без јахта и стан, но барем...“: Сандра Африка прозборе за новиот албум, па шокираше со признанието за новата љубов

Во новото издание на емисијата „Премиер викенд – специјален“, репортерот Немања Вујичиќ се најде во музичкото студио со пејачката Сандра Африка.

Како што вели Сандра, нејзиниот нов албум чини многу, а потоа ги сподели и впечатоците, но и што очекува од него.

- Тоа чини многу, што би рекол мојот драг колега. Ние сме во студио со моите пријатели. Морам да признаам, кому и да ја пуштив оваа песна, сите беа воодушевени. Имам четири сериозни песни на албумот, очекувам бум - изјави Сандра.

- Ова е твојот животен албум, слушнав дека е најскап - ја праша Немања.

- Бидејќи е прв, па...би се сложил со тебе, има многу добри песни, за секого по нешто...Да, новата љубов е во фиока, не знам кога ќе го отворам и сè уште е затворен. Дадов се од себе и повеќе...Дали вреди или не?! Не знам, навикната сум на сингл, но тоа време помина, сега треба малку да ги засукам ракавите. Осум месеци не застанав, се трудев максимално – изјави таа

- Дали очекуваш да стапнеш на лудиот камен - праша Вујичиќ.

- Што мислиш после албумот?! Јас не разбирам. Јас ќе снимам до 60 години, а потоа ќе речам: „Сега можеш да се одмориш“, кога никој не ме сака (смеа)...сакам да одам во кафана и да пивнам два-три ...- рече Сандра.

- Ми вети дека оваа година ќе има нова јахта - рече Немања.

- Микиша останува со јахтата и станот, јас останувам без јахтата, без станот и без се - се пошегува Сандра.