Каратистот од Велес кој учествувал во киднапирањето на Вања уапсен во неговата школа за боречки вештини пред учениците

За киднапирањето и убиството на Вања Горчевска (14) се осомничени пет лица, а меѓу нив е и Боре Видевски, каратист од Велес, кој според македонските медиуми е уапсен во неговата спортска школа за боречки вештини.

Повеќе прочитајте на Фактор.