Јована Јеремиќ плаче поради ќерката Леа: „Допрва не чека борба“ (ФОТО)


Ова водителката мораше јавно да го сподели.

Водителката Јована Јеремиќ ужива во среќна врска со бизнисменот Драган Станковиќ, кој е 14 години постар од неа. Нивната врска го привлече вниманието на јавноста, но Јована истакна дека е сигурна дека Драган е човекот на нејзиниот живот. Таа неодамна се појави на својот Инстаграм профил за да го сподели своето гордо задоволство од дипломирањето на нејзината ќерка Леа, истакнувајќи дека таа е „нејзиниот победник“.

Јована е горда мајка која ужива во секој успех на својата ќерка Леа. Објавувањето на првата диплома по балет предизвика голем ентузијазам во јавноста, а Јована не ја криеше гордоста. Како мајка истакна дека цел живот работела за својата ќерка и дека пред нив сè уште многу борби.

- Победник! Кога ја родив, знаев дека е моја! Златен медал во балет. Мајчина гордост! За сè што има во нејзиниот живот, нејзината мајка градела и работела за неа. До сега се боревме како лавици, а битките допрва не чекаат – напишала Јована.


Познато е дека Јована Јеремиќ потигнала голем успех додека се школувала. Покрај тоа, водителката има и диплома од Државниот правен факултет во Белград, што сведочи за нејзината напорна работа и посветеност на образованието.

Вниманието на јавноста деновиве е насочено кон вилата „Јована“ на Грочка, која Јована ја доби од нејзиниот партнер Драган Станковиќ. Оваа тема го разбуди интересот на јавноста, а Јована реши јавно да одговори на шпекулациите. Таа истакна дека вилата е на нејзино име, како и многу други работи и ја повика јавноста да не се грижи за тоа.