„ФАШИСТИЧКИ ПОЛИТИЧАР, УБИЕЦ НА ДЕТЕ“, ТУРСКИТЕ МЕДИУМИ ГО ИЗВАДИЈА ПАЛЧО НА НАСЛОВНИТЕ СТРАНИЦИ: Еве што пишуваат додека се чека екстрадицијата

Додека се чека да биде испорачан од Турција во Македонија, Љупчо Палевски-Палчо, се најде на насловните страници и на турските медиуми.

Го нарекуваат „фашистички политичар“, убиец на дете и на постар човек.

Повеќе прочитајте на Фактор.