ЕВЕ СО КОЛКУ ИМОТ РАСПОЛАГА НОВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА СПОРЕД ПОСЛЕДНИОТ АНКЕТЕН ЛИСТ: Имот на нејзино име нема, но има неколку штедни книшки со пари

Иако во периодот што следи Гордана Силјановска Давкова ќе треба да достави нов анкетен лист со имотот што го поседува, „Фактор“ го разгледа нејзиниот актуелен анкетен лист кој го доставила во Антикорупциската комисија кога станала пратеничка,

Според него, претседателката нема никаков имот на нејзино име, но на име на нејзинот сопруг пријавила куќа.

Подетално на Фактор овде.