Другарчиња, соученици, родители и граѓани се потпишуваат во Книгата на жалост за прерано починатата Вања

Во ООУ „Јохан Хајнрих - Песталоци" денеска е отворена книга на жалост за прерано згаснатиот живот на 14 годишната Вања Ѓорчевска. 

На службениот влез на училиштето блиските и сите граѓани кои сакаат да оддадат почит доаѓаат да се потпишат во Книгата на жалост и го изразуваат своето сочувство за прерано згаснатиот живот на младата Вања. 

Целата вест проследете ја на Фактор.