Дали ова е зетот на Здраво Чолиќ? Уна силно го гушна своето момче, еве каде се (ФОТО)

Фото: В.Тануровски


Уна на Инстаграм покажа фотографии со своето момче

Постарата ќерка на Здравко Чолиќ е многу популарна на социјалните мрежи. Уна Чолиќ до детали го покажува својот живот, а сега ги изненади сите.

Имено, според сѐ, Уна е вљубена до уши, а на својот профил на Инстаграм покажа фотографии со своето момче, но го сокри неговото лице.

Двајцата отпатуваа за Словенија, а Уна сподели романтични кадри од оваа земја.

Тие прво се возеа на мотор, а Уна силно го прегрна својот сакан, а потоа отидоа во ресторан каде наздравија со вино.

Да потсетиме дека Здравко Чолиќ неодамна зборуваше за своето семејство:

- Горд сум на моето мало семејство, шмизлите, две девојчиња, сега девојки. Жена ми се грижи повеќе. Да беше до мене, сѐ ќе им дозволев. Таа ме критикува, но така е. Од друга страна, не можам да бидам премногу строг, некако ми е тешко, на моменти можам да станам малку сериозен. Претежно сум попустлив – изјави неодамна Чола за телевизијата „Е“.

Извор: espreso.rs