Часовник на неделата:SWATCH WHAT IF…ROSE? - розова магија на рака

Имајте совршен моден додаток на рака

Станува збор за уникатен квадратест облик и силна розова боја која веднаш паѓа во очи. Погоден за силни жени кои знаат да се носат со својот стил.*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот SWATCH WHAT IF…ROSE? Може да го најдете во сите продавници на Божиновски накит и часовници или на нивната веб-страница, по цена од 6.600 денари.


*пр-објава