Часовник на неделата: Tissot ODACI-T во крем боја идеален за летна комбинација

Часовникот од брендот Tissot ODACI-T совршен е за дами со софистициран и елегантен стил...

Кожено ремче во кремова боја, сафирно антирефлексно стакло, со куќиште изработено до челик 316L со PDV, механизмот е кварцен и часовникот е водоотпорен 5 Bar.


Часовникот одлично се вклопува со летна лесна светла облека како идеален моден додаток.

*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.

*ПР објава