Часовник на неделата: TISSOT COUTURIER - беспрекорен во деталите

Часовниците на „Tissot Couturier“, исто како што големите светски модни дизајнери се потпираат на совршената мешавина на ткаенина и начинот на сечењето, спојуваат елегантни линии со материјали за да одговараат

Овие часовници се совршени за дами кои сакаат да го изразуваат својот карактер преку нивното бескомпромисно внимание на деталите. 

Овие модели на часовници ветуваат дека ќе го надживеат секој моден каприц и ќе го издржат тестот на времето.


* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*пр-објава