Часовник на неделата: TISSOT BELLISSIMA во смарагдно зелена боја за секоја свечена пригода оваа пролет

„Tissot Bellisima“ е идеален часовник за секоја дама, но и за секоја свечена пригода оваа пролет

TISSOT BELLISSIMA е дизајниран да се носи за тие магични моменти и специјални прилики, за да ја искаже вашата вечна убавина. Коженото ремче во смарагдно зелена боја му дава особена елеганција на класичното куќиште на овој преубав часовник.


* кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или онлајн на нивната веб страна.


*пр објава