А1 за сите при пејд корисници на мобилната телефонија БЕСПЛАТНИ ГИГАБАЈТИ СО А1 ПРИПЕЈД!

А1 Македонија ја надополнува својата богата понуда во мобилната при пејд телефонија и уште еднаш воведува атрактивна понудасо која корисниците добиваат бесплатни гигабајти за секое надополнување преку апликацијата Мојот А1.

Со оваа понуда, корисниците имаат можност да надополнат кредит од најмалку триста денари на својот А1 Припејд број преку апликацијата Мојот А1 и да добијат бесплатни гигабајти! Имено, количината на бесплатниот интернет зависи од износот на надополнетиот кредит или колку повеќе корисниците надополнуваат кредит, толку повеќе добиваат бесплатен интернет.

Во зависност од надополнетиот износ, корисниците можат да добијат и до неверојатни 20GB бесплатен интернет со важност до 30 дена.

Покрај неверојатните 20GB со важност од 30 дена, корисниците добиваат 10GB во времетраење од 15 дена за надополнување од 300 денари до 499 денари.

Бесплатниот интернет корисниците го добиваат со секое онлајн надополнување преку апликацијата Мојот А1 или преку веб страницата www.А1.mk/nadopolni-kredit. Бесплатниот интернет ќе биде доделен веднаш откако корисникот ќе направи надополнување и откако ќе добие SMS-известување.

Повеќе информации можете да најдете на www.a1.mk или со јавување во Контакт центар на 077 1234.


*пр-објава