(ВИДЕО) Му кажа збогум на водителството: Стефан Лазаров влезе во музичките води!

За кратко време, младиот Стефан Лазаров ги освои симпатиите на публиката и остави свој печат кога е водителството во прашање. Ова е одличен доказ дека кога нешто се сака лесно се постигнува, но амбициите на Стефан не запираат овде.

Неодамна ве известивме дека Стефан започнува со новата професија, а за тоа не извести со фотка на Инстаграм. Дека не стануваше збор за шега, говори и фактот на готовиот материјал.

Повеќе на Хаштаг.мк