Супер поврат на средства со картичките на American Express во сите аптеки на ZEGIN

НОВ партнер во Твој Бонус програмата на American Express! 

За секоја направена трансакција со  картичките на American Express во сите аптеки на ZEGIN, добивате 5% поврат на средства .

Почнувајќи од овој месец, со секое пазарување со AMEX картичките од Силк Роуд Банка, имате редовен поврат на средтсвата, без ограничување на временски период.