Стил на денот: Ана Михајловски во есенска модерна комбинација

Српската Тв водителка Ана Михајловски е една од најнегуваните и најстилизираните жени во регионот. 

Ана, која беше водителка на регионалното музичко шоу „Икс фактор“ на Тв настапи ја гледаме во елегантни креации. Овој пат за секојдневно излегување, таа избра одлична есенска модерна комбинација на карирано палто, сив џемпер и џинс.