Полната месечина во Јарец силно ќе влијае на вас: На 22 јуни, 5 хороскопски знаци ќе доживеат драстични промени во љубовта

5 хороскопски знаци ќе доживеат драстични љубовни промени за време на полната месечина во Јарец на 22 јуни

И покрај фактот дека знакот Јарец традиционално се занимава со прилично „земни“ работи, за некои луѓе најважните прашања во љубовните врски ќе бидат решени во периодот на полна месечина.

Овие 5 хороскопски знаци ќе ги доживеат најголемите промени на 22 јуни.

Овен

Полната месечина го гледа Големиот крст во вашата родна карта, така што можете да донесете голем број основни одлуки овој ден. Ако сте во брак, ќе видите нешто што долго време се крие од вас. Полната месечина ќе биде во секторот за животна цел, но диспозиторот Сатурн ќе влијае на вашето несвесно. Време е да сфатите кој ви е потребен за вашиот семеен живот, а Венера на овој ден ќе биде во куќата на семејството и бракот. Тоа значи дека ќе донесете одлука врз основа на семејните планови.

Рак

Полната месечина се случува во брачниот сектор, што значи дека вашиот сопружник може да ви ја покаже својата одлука. Веројатно ќе сакате да се одлучите за свадба или брак, или да потпишете договор. Во крајна линија е дека располагачот е во секторот на вашите правни работи: ако вашиот адвокат или нотар препорача да ставите нешто на хартија, задолжително направете го тоа

Девица

Полната месечина е во вашиот љубовен сектор, а располагачот е во куќата на врските и бракот. Можеби ќе ви отвори очи во романса која првично се разви со леснотија и флерт. Може да се изразат некои емотивни обврски во врската. За многу Девици, полната месечина може да донесе партнер кој е постар од вас и има посериозно ниво на свесност за врската. Можете да го видите како учител.

Шкорпија

Полната месечина се јавува во вашиот сектор на повици и кореспонденција, но нејзиниот располагач е во куќата на љубовта. Веројатно ќе имате живописна кореспонденција што ве исполнува емотивно. Партнерот може да ви ги признае своите чувства или да ве разнесе со зборови на моќен начин. Можно е на денот на полната месечина да се случи важен разговор по телефон - како нешто што долго време се земало здраво за готово во вашите чувства да се разјасни со зборови.

Јарец

Полната месечина ќе создаде аспект на Големиот крст во вашата карта и ќе влијае на донесувањето одлуки во врска со вас и вашиот понатамошен развој. Многу е веројатно дека вашиот партнер ќе влијае на одлуката, па дури и може да доведе до заеднички живот. Ако долго време одложувате да се преселите кај него, ова е време да одлучите.


Извор: glossy.rs