Најважно е жената што мисли за себе си, а не што мислат другите: Јулија Мациевска го покажа извајаното тело (ФОТО)

„Безвремена убавино“, „прекрасна жено“ „неверојатно згодна и префинета“, „Амазонска жена“ ... се само дел од коментарите кои ѝ ги оставија обожавателите под фотографиите.

Познатата водителка, пејачка, и мотивациски говорник овој африкански жежок бран се разладува на хрватското приморје.

Јулија Мациевска е жената која нѐ испирира секогаш и во секој поглед.

Има безвремена убавина, презгодна е и зрачи од самодоверба. Не се срами да позира и уште помалку па целата убавина да ја сподели на виртуелниот свет и обожавателите.

„Безвремена убавино“, „прекрасна жено“ „неверојатно згодна и префинета“, „Амазонска жена“ ѝ возвратија следбениците на Фејсбук под фотографиите кои ги распосла Јулија.

„Кога жената се сака и почитува себе си, најважно и е, што мисли таа за себе, а не што мислат другите“ - напиша водителката покрај трите фотографии на кои изгледа како вистинска риба, нагласувајќи колку ужива во одморот и шетањето низ убавата Хрватска.