Марија Шерифовиќ откри кој е татко на нејзиниот син: Згоден е и од тука е

Таткото на синот на Марија Шерифовиќ е сериозен човек...

Таткото на синот на Марија Шерифовиќ долго време беше енигма за јавноста.

Пејачката која многу зборуваше за раѓањето насинот, секогаш ја прескокнуваше таа информација, поради што нејзините фанови се прашуваа за каков маж се работи.

И покрај тоа што стана мајка преку сурогат мајчинство, и покрај логичната претпоставка дека ги користела услугите на банка со сперма, таткото на синот на Марија Шерифовиќ до неодамна остана тајна.

Поп-ѕвездата гостуваше во „Ами Џи шоу“ кај Огнен Амиџиќ, каде поради вкрстено испрашување се согласи да каже нешто за човекот на кој веројатно утре ќе изгледа Марио.

Врз основа на тизерот кој се појави на Инстаграм и изјавата на ѕвездата, може да се заклучи дека се работи за маж по кој многу жени копнеат.

- Страшнен фраер, европеец - рече Марија, а потоа се наврати на воспитувањето на синот.

- Ако стане доктор на науки, ќе живее во Беверли Хилс, ако стане автомеханичар, ќе му го купам целиот бунар на Тоша. Така што јас сум исто толку среќна - изјави таа.

Фото: Инстаграм