(ГАЛЕРИЈА) Истрошени политичари

Како би изгледале македонските политичари на 80 години?

Старееме, природен процес кој секој треба да го доживее. Ама лицето станува изгужвано, брчките се познаваат од далеку, растат ушите, носот и стомакот, а косата е се поретка. 

Но, не треба да се плашиме од староста. Секој период од животот си има свои убавини и недостатоци. Интересно е тоа што денес, со напреднатна технологија, можеме да се видиме како ќе изгледаме на 80 години. 

А, како „изгледаат“ нашите политичари и политичарки во староста, ќе останете шокирани. 

Галеријата ја имате на МАШКИ МАГАЗИН