Еден од најсекси успешните Македонци живее во Италија: Со стил, талент и харизма освојува

Тој е еден од најпознатите македонски оперски пејачи во светот. Исклучителен тенoр кој е културен амбасадор на земјата. 

Благој Нацоски подолго време живее и работи во Италија. Таму создава уметност на сцена, ценет е и признат, а со неговиот глас иницира посебно доживување.

А неговата посебност е и во физичкиот изглед. Има 44 годидни и фит тело. 

На неговиот инстаграм профил ќе забележите дека секаде изгледа средено и уникатно.

Велат дека е најсекси Македонец во Италија:

View this post on Instagram

A post shared by Blagoj Nacoski (@tenoremanontroppo)


Фото: Инстаграм