Ако мажот ви го каже ова, сигурно ве изневерува: Експерт за односи ја откри реченицата што издава прељубник, а жените се согласуваат

Многу жени слушнале една реченица од својот партнер и подоцна сфатиле што се крие зад неа.

Експертот за врски Кори Сколник ги објаснува машко-женските односи и објавува видеа на TikTok. Така откри реченица која може да изневери маж кој ја изневерува својата девојка или сопруга!

Предупредувачка реченица

Кори истакна дека реченицата „Таа е само моја пријателка“ всушност крие многу повеќе од тоа. Тој објасни дека оваа реченица се преведува вака: „Ја чувам во резерва, во периоди кога ми е досадно. Можеби ќе те замени ако заминеш. Можеби веќе имам нешто со неа. Ако се жалиш на моето однесување, јас Ќе го сфатам како што сакаш да контролираш сè“.

Жените се согласија

Многу жени се согласија со неговото мислење. „Да беше навистина само пријателка, би ги разбрала границите и би го почитувала неговото пријателство но …“, напишала една девојка, додека некои жени додале: „Научив дека ако ти претстави некого само како пријателка и не го каже нејзиното име, внимавај.“, „Да, и неговиот пријателка сега му е сопруга откако ги фатив како изневеруваат“, „Новата пријателка обично е секогаш љубовница“.

Фото:Фрипик